Zavlažovací systém svépomocí

Automatický zavlažovací systém 

 

Svépomocí to s námi bude hračka

Automatický zavlažovací systém je snem mnoha z nás, minimálně těch, kteří začali číst tento článek. Hlavní překážkou je ve většině případů cena při kompletní realizaci, která se může u velkých zahrad dostat snadno i přes sto tisíc korun. Pokud hledáte levnější variantu  a nechcete se spokojit jen s pár zavlažovači a věčným přenášením a taháním hadic, pak pro vás máme řešení, které jsme se zákazníky už mnohokrát realizovali. 

Jak je tedy možné mít kvalitní zavlažovací systém a přitom ušetřit až 50 % z  ceny za kompletní realizaci? Celková cena automatického zavlažování je vždy složena ze dvou  částek. První položkou je  materiál a druhou instalace. 

Na materiálu byste rozhodně šetřit neměli. A to hned z několika důvodů. Téměř celý systém je uložen v zemi a každá jeho oprava je pak náročná a ne zrovna snadná. Levnější postřikovače nemají velkou životnost a navíc poskytují i špatnou rovnoměrnost závlahy, která se projeví zvýšenou spotřebou vody.  

Další položkou je ale cena instalace, která zastupuje 40-60 % hodnoty z celkové ceny. A na té už se, pokud se nebojíte práce, ušetřit dá.  U  menších realizací je většinou cena instalace větší než cena materiálu. Proto je mnoho zákazníků, kteří si zvolí instalaci svépomocí a závlaha je vyjde až o polovinu levněji. Toto je ideální způsob, jak dosáhnout nižší ceny a přitom mít kvalitní závlahový systém.

Máte strach, že navržení takového systému nezvládnete, i když na instalaci si troufáte?  Nemarněte svůj čas  přemýšlením a hledáním jak na to (99 % těchto pokusů jsme stejně  předělávali:-)). 

Nechte to raději na nás a našich dlouholetých zkušenostech. S návrhem vám rádi pomůžeme. 

Jak tedy postupovat, pokud chci automatickou závlahu svépomocí?

  • Vyplňte formulář, který naleznete zde

  • Zašlete jednoduchý plánek s vyznačenou plochou, kterou budete zavlažovat.

  • Uveďte zdroj vody, typ čerpadla a místo, kde bude instalována ovládací jednotka závlahy.

Pokud si nejste jistí zvládnutím druhého a třetího bodu uvedeného výše, možná byste rádi probrali vše osobně. To pro realizaci svépomocí není překážkou. Zavolejte, nebo napište e-mail a my k vám přijedeme, pozemek zaměříme a vše vysvětlíme přímo u vás. 

Dále vás čeká rozhodnutí,  zda chcete orientační cenovou nabídku zdarma, nebo kompletní projekt.

Cena kompletního projektu je 1 500 Kč s DPH pro projekty do 1000 m2 závlahové plochy.  Součástí kompletního projektu je soupis veškerého materiálu a dokumentace pro zhotovení daného systému. 

Projekt se vám líbí a jste rozhodnuti ho zrealizovat ? 

Pak proveďte objednávku materiálu. Příjemným bonusem je 5% sleva na veškerý objednaný sortiment pro zákazníky, kteří si u nás nechali vypracovat kompletní projekt. 

Materiál je k  vyzvednutí  přímo na naší provozovně, nebo vám jej zašleme prostřednictvím přepravní společnosti. Výhodou osobního převzetí je možnost  konzultace nad dodávanými součástkami. 

Představili jsme vám nejlevnější variantu, ale je i mnoho jiných. 

Nechcete kopat desítky metrů výkopu, ale samotnou montáž a malé dokopání byste zvládli? I tuto variantu nabízíme. Přijedeme k vám, vyměříme a vytyčíme celý systém, kde mají být postřikovače. Dovezeme potřebný materiál a pomocí půdní frézy  uděláme krásné drážky po celé vaší zahradě. Lze se  dohodnout i na případném sloupnutí travního drnu. 

Vše máte nainstalováno, ale byli byste raději, aby někdo přijel a doladil postřikovače, nastavil a případně zapojil automatickou řídící jednotku? I na této variantě je možné se dohodnout. 

Potřebujete závlahový systém zazimovat? Stačí se jen předem domluvit. Na podzim se vám sami ozveme a přijedeme vám závlahu uložit k zimnímu spánku tak, aby na jaře byla znovu plně funkční.

Stále ještě váháte? Napadají vás další dotazy? Rádi vám na ně odpovíme...

Těšíme se na mnoho vyplněných formulářů a poptávek z vaší strany. 

Tým J+J závlahové systémy, s.r.o.