Vyrsa VYR-5300 postřikovač pojízdný

Kód: 1932025
Neohodnoceno
Značka: Vyrsa
40 656 Kč
Skladem (1 ks)
Samochodný postřikovač pro sportovní plochy, parky a ostatní trávníkové plochy. Pohyb zajišťuje vodní turbína poháněná závlahovou vodou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Technické parametry:

Dostřik dle typu postřikovače:
16 - 26 m
Součástí postřikovače:
VYR - 6500 (17 m)
 Průtok vody:
2250 - 10800 l/h
Úhel vodního paprsku:
28° - 30°  
Max. výška vodního paprsku:
3,5 m  
Pracovní tlak:
1,5 - 4,5 Bar
Rychlost posuvu:
1 m za 45 - 60 s

Upozornění

Mějte na paměti, že v balení není zahrnuta hadice. Je však nezbytné mít hadici o průměru minimálně 1" (ideálně 5/4") pro optimální výkon tohoto zavlažovacího stroje.

Rozměry

  • Výška 45 cm
  • Šířka 50 cm
  • Váha 19 kg


Proč nakupovat právě u nás?


Vyrsa VYR-5300 postřikovač pojízdný

Bohaté zkušenosti a odbornost

Naše firma působí na trhu již od roku 1992. Za tuto dobu jsme se specializovali na prodej, instalaci a údržbu závlahových systémů pro různé účely, včetně skleníků, sadů, polních plodin, okrasných zahrad, parků a sportovních ploch. Máme dlouholeté zkušenosti a odborné know-how, které nám umožňuje poskytovat kvalitní produkty a služby.
Vyrsa VYR-5300 postřikovač pojízdný

Široký sortiment a profesionální služby

Na našem e-shopu najdete veškerý sortiment pro zavlažování, včetně výrobků od renomovaných značek jako Rain Bird, GALCON, AMIAD a dalších. Nabízíme také zpracování projektové dokumentace pro závlahy, meliorace a malé vodní nádrže, včetně stavebních povolení. Navíc provádíme instalace a údržbu závlahových systémů, abyste měli jistotu, že vaše zavlažování bude správně navrženo a spolehlivě fungovalo.
Vyrsa VYR-5300 postřikovač pojízdný

Spokojení zákazníci a kvalita provedených instalací

Během naší dlouholeté existence jsme provedli mnoho instalací závlahových systémů pro různé zákazníky, včetně skleníků, sadů, vinohradů, okrasných zahrad a veřejných prostor. Naše spokojení zákazníci jsou důkazem kvality našich produktů a služeb. Věříme, že i vy se stanete součástí naší spokojené zákaznické základny.

Vyrsa VYR-5300 postřikovač pojízdný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: